Wie zijn wij?

over ons

Marktonderzoek Transport is op 25 augustus 2012 opgericht en heeft als doel het peilen van meningen van werkgevers en personeel werkzaam in de transportsector. Transport Online wilde een onderzoek uitvoeren onder vrachtwagenchauffeurs. Hiervoor benaderde zij diverse gerenomeerde marktonderzoekbedrijven. Al snel bleek geen opiniepeiler in het bezit te zijn van een representatief onderzoekspanel van chauffeurs cq transportgerelateerde werknemers. Dit gaf te denken.

Daarop besloot Transport Online zelf een onderzoekspanel samen te stellen. Een oproep leverde al snel 300 gegadigden op. Al snel meer dan de opinipeilers konden aanleveren. Het eerste onderzoek werd direct opgestart. Daarvan zullen de eerste resultaten binnenkort bekend worden.

Ons doel

Het doel van Marktonderzoek Transport is om de door middel van een representatief onderzoekspanel de mening te peilen in de transportsector over actuele onderwerpen. In het onderzoekspanel zullen naar verloop van tijd werkgevers én werknemers vanuit de gehele transportsector vertegenwoordigd zijn.

Aanmelden

U kunt zich zelf vrijwillig aanmelden om deel te nemen aan het Onderzoekspanel Transport. Dit is geheel op vrijwillige basis, u ontvangt hiervoor geen vergoeding. Hoewel er bij sommige onderzoeken wellicht een aardigheidje tegenover staat of een verloting onder de deelnemers.

Aanmelden

Peiling aanvragen

aanvragen
Marktonderzoek Transport voert ook in opdracht peilingen uit
Wilt u een peiling laten uitvoeren onder ons onderzoekspanel? Dat kan.

Marktonderzoek Transport beschikt over een representatief onderzoekspanel. Wij nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen zodat wij u de mogelijkheden kunnen voorleggen.

Meer

Ervaringen

....

-